Yearly Report

مؤسسة

Sorry, this entry is only available in Dutch.

Doelstelling
Stichting Salwa werd in 2019 opgericht. De oprichtingsdoelstelling van Stichting Salwa luidt als volgt: “het bevorderen van de integratie, eigen ontwikkeling en eigen werkzaamheid van vluchtelingen zodat zij zo snel mogelijk voor zichzelf kunnen zorgen en richt zich hierbij met name op vluchtelingen die een carrière in de creatieve sector willen opbouwen.

Bestuur
Het onbezoldigde bestuur van stichting Salwa bestaat uit: Femke Bijlsma (voorzitter), Rianne Zijderveld (secretaris), Angeliki Tzortzakaki (penningmeester), Andrea Knezović, Elisa Medde en Katrien van Leeuwen.

Directie
De beleidsvorming, programmering en dagelijkse coördinatie van projecten die onder de noemer stichting Salwa worden georganiseerd, vallen onder de verantwoordelijkheden van de directie: bestaande uit Riad Salameh. De vergoeding van de directe vindt plaats conform de ‘Richtlijn functie- en loongebouw presentatie-instellingen voor beeldende kunst’. Hier wordt door het bestuur op toegezien.

Jaar-/activiteitenverslagen
2020
2021

ANBI
Stichting Salwa is onder fiscaal nummer 8597.63.183 door de Belastingdienst aangemerkt als ondernemend en dus belastingplichtig en beschikt sinds 21-02-2019 over een ANBI status.